Begint VRIJDAG! Masterclass in kindertandheelkunde de uniekste event van het jaar...

Over ons

Tandartsen academie leidt zorgprofessionals op in de tandheelkunde

shape-07

Over ons

Tandartsen academie(TA) zet zich in om zinvol en competentiegericht cursussen te bieden aan een wereldwijde gemeenschap van tandheelkundige professionals.

TA is ontstaan ​​uit passie van instructeur Shkar H. Abdelqader voor tandheelkundige zorg voor kinderen hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om die passie en kennis te delen.

0 + jaar
Ervaren tandartsen
0 %
Unieke en waardevolle cursussen
0 + uur
Theorie en praktische advies op locatie

Onze missie en visie

Bij het samenstellen van ons aanbod staan bij ons twee zaken voorop: het leveren van hoge kwaliteit door het aantrekken van de beste, enthousiaste docenten én het continue meedenken en bedenken om het leerproces zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen.

Met kleine veranderingen, kun je grote resultaten boeken! Dat maakt dit vak zo dynamisch: geen dag is hetzelfde, elk nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak. Tandartsen academie wens u heel veel leerplezier toe!

Tandartsen Academie

Onmisbare kwaliteitstrainingen voor uw praktijk

(TA) biedt een cursusaanbod voor het gehele tandheelkundige team specifiek op het gebied van de kindertandheelkunde.

Elk kind is uniek en elke ontwikkelingsfase vraagt zijn eigen benaderingswijze. De behandeling van kinderen is bijzonder en leuk om te doen, maar kan ook een grote uitdaging zijn. In een tijd waarin kinderen vaker een "stempel" krijgen, wordt specifieke kennis steeds belangrijker.

shape-07
Het doel van TA

Het doel van TA is het tandheelkundige team beter toe te rusten om kinderen te behandelen binnen de eigen praktijksetting. We bieden hiervoor cursussen aan gericht op tandartsen, mondhygienisten en preventieassistenten.

De cursussen van TA

De cursussen van TA worden verzorgd door o.a. tandarts-pedodontologen (TP), psychologen en andere professionals. Allen hebben een ruime ervaring in de praktijk en in het geven van onderwijs en cursussen.

Tandartsen Academie

Tandartsen Academie is gegroeid uit de passie van de cursusgever Dr. Shkar Abdelqader voor de tandheelkundige hulp aan kinderen en om die passie en kennis te kunnen delen.

Maximaal 15 Tickets

Meld u zich direct aan voor
de masterclass in kindertandheelkunde

shape-01
shape-02
shape-line1
circle-d-icon

Masterclass
kinder tandheelkunde

De uniekste 3 daagse
cursus van het jaar!

Live op locatie praktisch Advies, Begeleiding
Trucs & Tips
Mis deze kans niet! Reserveer direct een ticket.